ΜΥΘΙΣΤΟΡΗΜΑΤΑ

 • ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΕΣ ΦΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΕΡΩΤΑ

  Εκείνη ωραία, ελκυστική, παράξενη, μάλλον απότομη. Εκείνος ερωτευμένος, αφοσιωμένος επιζητά τον επίγειο παράδεισο στην αγκαλιά της. Την ωθεί σε δικούς της δρόμους. Όμως, ένας “ξεχασμένος”, απραγματοποίητος έρωτας ανατρέπει τους όρους, παρασύρει, καταλύει.

  Learn More
 • LOW DOWN

  O ήρωας του Όθωνα Παπαδάκη, ο Φίλιππος Μάρας (όνομα-παραλλαγή του Φίλιπ Μάρλοου, ήρωα του Ρ. Τσάντλερ) είναι ηθικός, συναισθηματικός, παρορμητικός, άριστος ακροατής, καθόλου πειθαρχημένος στο ποτό, βαθύς γνώστης της jazz, του blues και της rock, θυμόσοφος, καθόλου φιλοχρήματος, θυμώνει εύκολα αλλά του περνάει εξίσου εύκολα, έχει τρομερό χιούμορ και φαρμακερή ατάκα.

  Learn More
 • ΣΑΝΙΔΑ ΣΩΤΗΡΙΑΣ

  Η εξαφάνιση της σανίδας του κολυμβητηρίου ωθεί την ηρωίδα σε μια αναμέτρηση με το παρελθόν της και με μια σειρά από παράξενα γεγονότα, που ξετυλίγονται μπροστά της. Μήπως όμως όλα αυτά προϋπήρχαν και η απώλεια της σανίδας της υπήρξε απλά η αφορμή;

  Learn More
 • ΟΙ “ΕΞΙ ΩΡΕΣ” ΤΟΥ ΜΑΝΟΥ ΚΑΣΤΕΛΗ

  Μετά τη συλλογή του με ποιήματα (ποιητική πεζογραφία) που έφερε τον τίτλο “Θαλασσογραφίες” (εκδόσεις ΚΟΜΝΗΝΟΣ), ο Μάνος Καστέλης δημιούργησε ένα “γοητευτικό” μυθιστόρημα, τις “Έξι ώρες” που θα κυκλοφορήσει μέσα στον Δεκέμβριο.

  Learn More