Ο ΚΛΕΩΝ ΔΕΝ ΚΛΑΙΕΙ ΠΙΑ- Η ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΩΝ 5

Ο ΚΛΕΩΝ ΔΕΝ ΚΛΑΙΕΙ ΠΙΑ- Η ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΩΝ 5

Ο Κλέωνας (που δεν κλαίει πια…), η συμμορία των 5, πολλοί Περιστερώτες, αγαπημένοι φίλοι της Ελισάβετ Σταματίου, που έγραψε ένα πρωτότυπο, διασκεδαστικό και ουσιαστικό βιβλίο για το bulling στο σχολείο, έδωσαν το παρόν τους στην αίθουσα Εκδηλώσεων του Δήμου Περιστερίου.
Οι «εκδόσεις Κομνηνός» είχαν τη χαρά να συνεργαστούν σε μια νέα, ιδιαίτερα ελκυστική δουλειά μιας νεαρής και νέας συγγραφέως και να την παρουσιάσουν μέσα από μια συνάντηση μικρή γιορτή με πλήθος προσκεκλημένων.
Στην εκδήλωση συμμετείχαν:
Ο Γιάννης Αλεξάκης, δικηγόρος, μέλος της ειδικής επιτροπής Ελέγχου, Προστασίας των δικαιωμάτων των ατόμων με ψυχικές διαταραχές.
Την παρουσίαση και τον συντονισμό έκανε ο δημοσιογράφος και συνεκδότης των «Εκδόσεων Κομνηνός» Νίκος Παπανικολάου (23/6/2017).
Η μαθήτρια γυμνασίου Ειρήνη Ρόδα που παρουσίασε τους χαρακτήρες-ήρωες του βιβλίου «Ο Κλέωνας δεν κλαίει πια…και η συμμορία των πέντε» και μια μικρή περίληψη.
Η επίσης μαθήτρια Ελίνα Μαρκοζάνε, που διάβασε απόσπασμα από το βιβλίο.
Η Δήμητρα Στεφανούλη –Παιδοψυχολόγος και ο Κωνσταντίνος Κωνσταντίνου, Εκπαιδευτικός που μίλησε για το bulling στην παιδική, ευρωπαϊκή λογοτεχνία.
Προβλήθηκε τετράλεπτη ταινία με τίτλο «Δώσε το χέρι σου», του Απόστολου Ηλιόπουλου, Κοινωνιολόγου, σκηνοθέτη και υπεύθυνου του Κινηματογραφικού Εργαστηρίου Περιστερίου.

Related Events

ΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΤΗΣ ΦΥΛΑΚΗΣ

ΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΤΗΣ

<strong>ΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΤΗΣ ΦΥΛΑΚΗΣ</strong><!--more--> Η <strong>Εταιρία Ελλήνων Λογοτε

Komninos Bookstore
ΣΑΝΙΔΑ ΣΩΤΗΡΙΑΣ
21/3/2018

ΣΑΝΙΔΑ ΣΩΤΗΡΙΑΣ

Komninos Bookstore
ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΤΗΣ ΓΙΟΝΓΚΑ

ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΠΡΟΣΩΠΑ

Komninos Bookstore

Leave Comment

This is a demo store for testing purposes — no orders shall be fulfilled.