ΣΑΝΙΔΑ ΣΩΤΗΡΙΑΣ

ΣΑΝΙΔΑ ΣΩΤΗΡΙΑΣ

ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗ “ΣΑΝΙΔΑ ΣΩΤΗΡΙΑΣ”

Μία από τις πλέον πρωτότυπες παρουσιάσεις βιβλίου έγινε στη Θεσσαλονίκη με αφορμή την κυκλοφορία του νέου μυθιστορήματος της Ανθής Παπαργυρίου “Σανίδα Σωτηρίας” από τις Εκδόσεις ΚΟΜΝΗΝΟΣ.

Η προσέλευση στο χώρο του δημοφιλέστατου μπαρ-ρεστοράν “Ρέμβη” ήταν πολύ μεγάλη από κολυμβητές, προπονητές, φίλους, βιβλιόφιλους και κοινό.

Οι ομιλητές Περικλής Στέλλας δημοσιογράφος, Δαυίδ Σαΐας συγγραφέας, Νικόλας Ρεπανάς προπονητής μαραθώνιας κολύμβησης και πόλο και Νίκος Παπανικολάου, δημοσιογράφος και επικεφαλής των Εκδόσεων ΚΟΜΝΗΝΟΣ , έγιναν ουσιαστικά ένα με τους πέντε ηθοποιούς Δανάη Σπανιά, Χρήστο Κόκκινο, Δημήτρη Ελιά, Εβελίνα Σανιδά, Χρυσόστομο Γιαννουλάκη, τους μουσικούς Σοφία Νάτσιου και Νεφέλη Τσαγκαλίδου, την ερμηνεύτρια Εύη Σιαμαντά, τον καλλιτεχνικό επιμελητή Ιωάννη Κυφωνίδη και την ίδια τη συγγραφέα Ανθή Παπαργυρίου.

Η κλασική δομή της παρουσίασης του βιβλίου “μπλέχτηκε” σε ένα δημιουργικό “κουβάρι” με το καλλιτεχνικό κομμάτι της δραματοποίησης αποσπώντας τα κολακευτικά σχόλια των παριστάμενων.

Την παράσταση “έκλεψαν” η συγκλονιστική ερμηνεία της Εβελίνας Σανιδά, η εξαιρετική φωνή της Εύης Σιαμαντά και το γνήσιο ταλέντο της έφηβης σολίστ του βιολιού Νεφέλη Τσαγκαλίδου, χωρίς να υστερούν οι υπόλοιποι εμπλεκόμενοι.

Η επόμενη επίσημη παρουσίαση έχει προγραμματιστεί για το Σάββατο 12 Μαίου στις 18.00 στο χώρο “Έλευσις & Υδράνη” στο Γκάζι, στην Αθήνα.

Φωτογραφίες: Γιώργος Κοντογιώργος, Χρήστος Κόκκινος

Related Events

ΑΓΑΠΗΣ ΡΑΓΙΣΜΑΤΑ ΣΤΗ ΝΕΑ ΜΑΚΡΗ
6/4/2019

Ένα από τα ωραιότερα, παθιασμένα, οδυνηρά, γεμάτα λαχτάρα και πόθο για ζ

Komninos Bookstore
Η ΕΜΜΗΝΟΣ ΡΗΣΗ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΠΙΝΑΚΟΘΗΚΗ ΠΕΙΡΑΙΑ
31/3/2019

Komninos Bookstore
ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΕΣ ΦΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΕΡΩΤΑ
3/2/2019

Komninos Bookstore

Leave Comment