ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΤΗΣ ΓΙΟΝΓΚΑ

ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΤΗΣ ΓΙΟΝΓΚΑ

Αυτή η βραδιά ήταν υπέροχη, ξεχωριστή και… οδυσσειακή.

Γέμισε το θεατράκι της οδού Ευμολπιδών στο Γκάζι από κόσμο που ήρθε να τιμήσει την Αγγελική Μπομπούλα και να συμμετάσχει σε μια «ανορθόδοξη» γιορτή. Πολύ χρώμα, έκπληξη, συναίσθημα τι άλλο μπορείς να περιμένεις από μια παρουσίαση. Ωραίο το ξεκίνημα του απολύτως κατανοητού και πλήρους βιβλίου «Τα πολλά πρόσωπα της Γιόγκα» των εκδόσεων ΚΟΜΝΗΝΟΣ.

Ήταν μια πολύ όμορφη βραδιά και το πάνελ καταπληκτικό.

Η Τίνα Ζυμαράκη, δασκάλα και επιμορφώτρια της Γιόγκα, η ψυχοπαιδαγωγική σύμβουλος Χρύσα Μαυράκη, ο ψυχολόγος Δημήτρης Παπαθανασίου και ο δημοσιογράφος Γιώργος Σταματόπουλος εξέθεσαν με τρόπο εύστοχο τις απόψεις για ένα βιβλίο-έρευνα που διευρύνει τους ορίζοντες και δίνει ουσιαστικές απαντήσεις στα πιο απίστευτα ερωτήματα της ζωής.
Αποσπάσματα από το βιβλίο διάβασαν η Γωγώ Καποπούλου και ο Νίκος Φαϊτάκης.

Η ινδική μουσική, που έπαιξαν ο Θοδωρής Antarama Χιώτης και ο Σταύρος Νταντούς, των adi Shakti, και το βίντεο με έναν γκουρού να μιλά για τη φλυαρία του νου, πρόσφεραν ανεκτίμητες στιγμές.

Related Events

ΣΑΝΙΔΑ ΣΩΤΗΡΙΑΣ
21/3/2018

ΣΑΝΙΔΑ ΣΩΤΗΡΙΑΣ

Komninos Bookstore
Η ΕΜΜΗΝΟΣ ΡΗΣΗ ΜΟΥ
13/10/2018

<div id="u_0_k" class="_li"> <div id="globalContainer" class="uiContextualLayerParent"> <div id="content" class="fb_content clea

Komninos Bookstore
ΠΩΣ ΕΛΥΣΑ ΤΟ ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΛΕΥΤΕΡΗ
6/10/2018

<div class="_4-hy _29a3 uiLayer _3qw"> <div> <div> <div class="_5g03 _e_c"> <div> <div class="_4lmi _t04" role="dialog" aria-

Komninos Bookstore

Leave Comment

This is a demo store for testing purposes — no orders shall be fulfilled.